Det skulle kunna vara din mamma--arg

Ibland blir man arg och frustrerad som politiker. Vi arbetar och sliter för att skapa ett så bra Västerås som möjligt så tar sig vissa vandaler friheter att sparka sönder våra busskurer. Ni borde skämmas! Polisen har inte en chans att komma åt förövarna om det inte finns vittnen som vågar träda fram. Clear channel som ansvarar för reklamen på busskurerna säger att Västerås är den värsta staden som de verkar i. De uppger i en tidningsartikel idag att det ä mellan 10-15 busskurer i månaden som vandaliseras. Detta måste få stopp!
Tydligen är intelligensen på de som gör detta så låg att de inte förstår att om vi måste lägga skattepengar på att städa upp efter ert bus ja då blir det mindre pengar till annat som faktiskt är viktigt. Barnen drabbas över att resurserna inte räcker till, äldre drabbas för utan pengar blir det neddragningar. Jag förstår att det är svårt men tänk till en gång extra innan du väljer att slå sönder något i vårt offentliga rum.

Jag hoppas att många Västeråsare visar civilkurage och berättar för polisen om det ni sett och eventuellt hört. För det skulle kunna vara din mamma som drabbas av utebliven  hjälp nästa gång på grund av att resurserna gått till att hantera busarna istället för till äldreomsorgen.

Kommentarer