Tentavecka

Tänkte att jag skulle inleda denna vecka som går i tentapluggandets tecken med att försöka börja blogga igen. På fredag är det tenta i verksamhetsstyrning ur ett controllerperspektiv.

I lördags deltog jag på KUL gruppens andra samling. Vi diskuterade den kristdemokratiska ideologin ganska ingående. Det är alltid bra att komma tillbaka till rötterna och grundvärderingarna och utvärdera sina egna ståndpunkter efter dem.
KUL gruppen är ett coachningsprojekt som kristdemokraterna i Västmanland driver. Det handlar om att coacha fram lämpliga kandidater till Riksdag och landstingsval 2010. Det är jättespännande att få vara med. Ser redan nu fram emot nästa samling.

Det är intressant att efter så många år i den aktiva polititiska hetluften att följa politiken från soffan. Det ger ett annat perspektiv. Det skall bli jättespännande att följa alliansens utveckling. Om jag fick ha lite inflytande så skulle jag rekommendera dem att bli duktigare på att tala om vart vi är på väg, vad målet är istället för att fastna på en rastplats på vägen.

Kommentarer