Påhälsning

har vi haft i natt igen. Vaknade strax efter 4 att billarmet tjöt. Väckte Magnus som sprang ned för att se vad som hänt. det läskiga var att bilen var olåst. På andra sidan gatan stod en röd bil som betedde sig jättekonstigt. Det lyste en ficklampa i bilen. När M tog upp telefonen för att ringa polisen så körde bilen iväg.
Jag har tappat räkningen på alla gånger som vi har haft påhälsningar utanför vårt hus sen vi flyttade hit. Vi trodde att Västerås var en lugn stad jämfört med Stockholm men på mindre än ett halvår har vi varit med om mer integritetskränkande saker här än under alla de 15 år som jag bott i Stockholm. Det är itne roligt. Alla har rätt att få känna trygghet i sin närmiljö.

Idag hade vi första seminariet på uppsatsen. Det gick bra. vi fick några värdefulla synpunkter att jobba vidare med.

Ikväll skall jag till stadshuset. Det är partigruppsmöte. Har fått förfrågan att gå in som ledamot i Individ och Familjenämnden. Det känns jättespännande.

Kommentarer

Martina sa…
Hej Amanda!

Johannes Amritzer har ett mail som han gärna vill skicka till dig, men han har ingen mailadress... Skulle du kunna maila den till honom till johannes@missionsos.org ?

Tusen tack på förhand!

MVH

Martina Almqvist
Administrative Assistant to Evangelist Johannes Amritzer