Första träningspasset avklarat!

Målet är att vara i så bra form att det fysiskt är möjligt att påbörja tjejklassikern nästa år.
Imorgon blir det en löprunda med pt i rocklundaskogen.

För att lyckas behövs det en tydlig målsättning. Det tror jag gäller många områden. I mitt fall såväl träningen som inom politiken. Jag är optimist och tror att det parti jag tillhör har framtiden för sig och att det inte är omöjligt att nå ett valresultat på 10% nästa val. Men det krävs träning.
På samma sätt som att det inte fungerar att åka vasaloppet om du bestämt dig för det veckan innan så funkar det inte att göra ett bra valresultat om du bestämt det en vecka innan. Det krävs långsiktigt hårt politiskt fotarbete. Att få lite mediavind är också ett plus och kan göra att lyftet blir ännu större. Fast det kommer inte av sig självt det heller.

Rikstinget är avklarat och nu är det politisk semester ett tag. Ska förvisso vara tf ordförande i socialnämnden i ca en vecka i mitten av juli men det blir förhoppningsvis inte så mkt som händer då. Man kan ju aldrig så noga veta i och för sig.

Vi har haft en bra dag idag. När vi fikade hos ett par goda vänner så lekte O med deras pojke i mer än en halvtimme och hade jättekul. inga konfliktytor alls utan de hade ett jättebra samspel. Vi var allihop jätteglada. Den karamellen kan vi suga på länge.

Kommentarer