Teknikstrul

tänk vad lättpåverkad man är på humöret när tekniken strular. Datorer är en fantastisk uppfinning när de fungerar. Fick lite halvpanik när jag inte kom åt jobbuppkopplingen. Det är ju lönedags och det får inte hända att inte lönerna kommer iväg i tid. Nu löste det sig tack och lov men det är inte en lätt uppgift att göra en löneberedning med 4 barn svansandes runt benen.

Tog en långpromenad idag till norra Bäckby. Fikade hos goa vänner. Det är fantastiskt att man kan ha go gemenskap över generationsgränserna.

Fick svar på mitt mail till Migrationsverket idag men svaret var att mitt mail skulle vidarebefordras till en hadläggare. Tänk att det skall ta en vecka för att få ett sådant besked. Det är frustrerande att bara gå och vänta.

Äntligen kom brevet från Brittiska ambassaden. Nu har killarna blivit beviljade visum till Storbritannien. Nu ska vi bara skicka in passen.

Imorgon är det nämndmöte. Hoppas bara att O håller sig frisk. Han var trött och varm idag när han kom hem.

Kommentarer

Tekniken ska bara funka! Man ska trycka på ON och sen ska det vara så - inget strul. Tyvärr är det ju inte så och då blir jag galen - hatar teknik och elektronik. Det var faktiskt väldigt skönt att bo i Afrika där man visste att inget funkade - då behövde man lixom inte bli upprörd :-) Ha en fin dag nu!