Helg

Helg hos familjen som lever i verkligheten består av fredagsmys, idol, bad, goda vänner på besök mm. Det blir inte så många tillfällen till att blogga då. För oss harlördagar blivit lite heliga att då är det familjegemenskap som gäller. Politiska aktiviteter får stå tillbaka på lördagar om det inte är något alldeles extra.
Fredagskvällar är också viktiga för våra barn. Framförallt Oscar har tydligt signalerat hur det skall vara vid fredagsmyset. Det skall tändas en brasa i källaren, Tom och Jerry skall vara på filmen. Det skall finnas ostbollar och chips. Helst ska vi hunnit äta tacos innan också. Nu i fredags blev vi lite sena så efter tacosen så var barnen så trötta att det var dags för John Blund. För Oscar är fredagsmyset så viktigt att han ville åka hem från semestern när det var fredag för att inte missa det. Det spelade ingen roll att vi hade köpt chips. Det var för många ingredienser som saknades.

Igår var vi några timmar på Lögarängsbadet här i Västerås. Det var mysigt. Ungarna älskar att åka dit.
Efter det så var Hanna på Halloweendisco med sin tjejkompis. De hade jättetrevligt.

Kvällen avslutades med besök av goda vänner. Vitt vin och räkor. Har köpt räkor från en fiskbil som säljer norska ishavsräkor. Det är något annat än de som säljs i vanliga matbutiker. Jättestora och jättegoda.

Idag på morgonen var det dags för kyrkbesök. Erik träffade sin bebbekompis Ester som han är jätteförtjust i.

Kommentarer