Det fungerar

viktresan fortsätter. Imorse visade vågen på minus 1,7 kg. En riktigt bra början. Det är faktiskt lättare än jag trodde och godissuget/sockersuget är inte alls lika dominant som det var för bara 1 vecka sedan.. Så nu är det bara att hålla fast ett tag till för att se resultatet mer långsiktigt.

Har startat en sista kurs på högskolan i Integrerad kommunikation. Det är jättespännande och roligt. Tror att jag har nytta av den både i mitt arbete som regionchef och i de politiska uppdrag som jag har.

Nästa fredag är det kommun och landstingspolitiska dagar i Jönköping. Det är alltid trevligt och inspirerande att träffa många Kristdemokrater från hela landet.

Skulle du ta bort rullstolen efter en halv dag för en funktionshindrad person som har behov av en sådan? Har väldigt svårt att förstå och acceptera att bara för att någo har ett osynligt dolt funktionshinder så är det ok att ta bort en resurs efter skoltid. Redan nu har det visat sig konsekvenser som inte är kul. Ett väl fungerande sammanhang fungerar inte längre på det positiva sätt som det gjort tidigare. Resurser till barn med särskilda behov borde följa barnen och inte smetas ut i en allmän skolpeng. Som det ser ut nu så är det barnen som får lida vilket inte är rätt på något sätt.

Kommentarer