Hushållsnära tjänster

Det har verkligen blivit lyckat med hushållsnära tjänster. Jag vet själv inte hur vi skulle klara att få ihop livspusslet om vi inte kunde nyttja det ibland. För många är det en ökad livskvalitet, en chans att frigöra tid för att vara tillsammans i familjen eller med vänner.

Jag är livrädd att Sahlin och hennes kompisar kommer att sabotera detta för svenska folket. Att de tar bort subventionerna som faktiskt har gjort svarta jobb till vita. Konsekvensen blir att svartjobben kommer att öka och att de som vill göra rätt för sig inte har råd och då blir deras livspussel mycket svårare att lägga.

Skattesubventionerna på hushållsnära tjänster har lett till att många företag ledda av kvinnor har fått ett uppsving. Äntligen går det att leva på det som de gör.

Vi behöver inte fler svarta jobb. Vi behöver vita där människor är en del av vårt samhälle. Där de som arbetar får lön, får del av våra socialförsäkringssystem. Låt inte Sahlin och hennes gäng få chansen att förstöra något som är bra.

Kristdemokraterna har länge drivit den här frågan. Vi är jätteglad att vi fick med oss alla våra kompisar i allians för Sverige i den här viktiga frågan.

Kommentarer