Borde vara duktigare

på att uppdatera bloggen. Det händer så mkt hela tiden så det är inte alltid det hinns med. Ska försöka få till en rutin så att ni kan följa vad som händer och sker.
Igår deltog jag på kampanj med Alliansen på stan. Kan väl inte säga att Västerås city var överbefolkat direkt. Tror att det hade varit mer effektivt använd tid att göra en brevlådekampanj den timme istället.
Annars var gårdagen en sån där arg dag som man har ibland. Tålamodet brast många gånger. Det jobbiga är bara att det sällan hjälper.

Idag var det positiva besked i dagens sifomätning. Den visar en långsamt ökande trend för Kristdemokraterna. Jättekul även om en mätning är en mätning. Det är den 19 september vi måste vara bäst. Allt under 10 % är katastrof med tanke på hur duktiga vi är och hur bra politik vi har. Sen finns det saker att önska vad gäller marknadsföringen men det kommer.

Vill du hjälpa till att kampanja de sista veckorna innan valet? Det handlar om att dela ut lite material där du bor, följa med och supporta med praktiska saker på möten och div besök. Det går jättebra att kontakta mig på mail amanda@kristdemokraterna.se Välkommen. Din insats kan göra skillnad!


Kommentarer

Bra att du har återinfört möjligheten att ge kommentarer på din blogg. Jag tror detta ökar antalet besökare på bloggen rejält.

Utan tvekan börjar det se bättre ut för Kd. Just nu bör Göran Hägglund ha bättre nattsömn än Maud Olofsson.