Slita barnen från bröstet

Har precis sett utfrågningen av Lars Ohly på svt. Som småbarnsmamma blir jag rejält upprörd. För den karl´n går ideologin före allt annat.
Lars Ohly vill lagstifta om en delad föräldraförsäkring. Det innebär att vid 7 månaders ålder ska man som föräldrar byta. Vid 7 månaders ålder är det många barn som inte har ammat färdigt. Lars Ohly vill slita barnen från bröstet av ideologiska skäl.
Som svar på frågan säger han att det finns bröstpumpar. Men, amning är mer än mat. Amning ger barn en närhet och trygghet. Den närheten och tryggheten vill herr Ohly förvägra de små barnen.

Svenska folket som är ett klokt folk borde ta de små barnens parti och rösta bort Vänsterpartiet ur riksdagen. Välj ett alternativ där föräldrarna själva får bestämma. Vi behöver inte ett samhälle där föräldramakten blir mindre utan där den faktiskt ökar.

Kommentarer

Lars Ohly fixar valrörelsen åt den borgerliga Alliansen! Och de socialdemokrater som tvingade Mona Sahlin att ta med Lars Ohly i båten kan nog hålla sig för skratt idag.