Kommungeneral

Har nyligen blivit utsedd till lokal samordnare av partiets största happening 2012. Kommun och landstingspolitiker från hela landet skall samlas i Gurkstan. Det kommer att bli den bästa konferensen någonsin! Ambitionen är att det skall bli en energikick som sparkar igång det viktiga arbetet inför 2014. 2014 är ett år då Kristdemokraterna måste komma igen. Vi står inför ett ödesval, vinna eller försvinna. Jag är trött på att bli räddad av kamrat 4%. Nu är det dags att kavla upp ärmarna, visa musklerna och visa att vi är ett parti värdiga att vara med och styra det här landet. Det behövs ett större inslag av kristdemokrater i regering och riksdag.

Det finns vissa som försöker räkna ut oss i förtid. Det är farligt. Man skall aldrig underskatta något parti i den politiska sfären. Vi har gjort det förr och kan göra det igen.

Sverige skulle vara fattigare om kristdemokraterna inte fanns. Det viktiga perspektiv om värderingar som vi står för skulle inte automatiskt ha någon företrädare om vi inte fanns. Vi behöver bli fler. Fler som står upp för viktiga värden. Det handlar inte om att komma med pekpinnar. Kanske är det du som skall vara med och göra skillnad efter valet 2014?

Kommentarer