Ett lysande hem

det var ju målsättningen med gårdagens inköpsrunda. Maken har ägnat en hel del tid åt att installera lamporna och få dem att fungera. Så händer det som inte får hända..Huvudsäkringen slår av och sen dör ett x antal kontakter och naturligtvis lampkontakterna. Så nu får vi kvällsmysa i mörker igen för nu fungerar inte ens de lampor som funkade innan. Fast glad är jag att bo i hyresrätt för då kan man alltid få hjälp att fixa saker när det händer något.

Omar Mustafa lämnade igår kväll samtliga sina partiuppdrag för Socialdemokraterna. Inte helt oväntat efter senaste veckans drev. Jag undrar vem de ger sig på härnäst? Jag försvarar inte hans åsikter men ibland blir det näst intill häxjakt i media och då går det för långt.Det är en stor utmaning i vår öppna demokrati att låta olika åsikter komma till tals. Ibland får man känsan av att det enbart är vissa åsikter som är rumsrena som tillåts att ha. En fråga som väckts senaste veckan är kan man vara praktiserade troende muslim och demokrat samtidigt? Jag är inte utbildad varken religionsvetare eller teolog så jag tänker inte ge mig djupare in den diskussionen. Kan bara konstatera med den begränsade kunskap jag har att det finns utmaningar.

Nu börjar isen att röra på sig utanför vårt hus. Äntligen är våren på gång

Veckan som ligger framför är full av utmaningar. Det kräver en del logistikplanering att få ihop den stora och den lilla världen.




Kommentarer