Nu går hissen ända upp

Efter att ha varit utan hiss en vecka var den äntligen lagad. Det är skönt när man bor på 7:e våningen. Jag köper fortfarande inte varför det tog så lång tid att få fram en reservdel. Det är urdåligt.

Vi får uppleva en del spänning av att bo här. Jag skrev att lamporna inte lyste. Igår när jag lagade frukostgröten och skulle slå på spisen så tändes lamporna. Men spisen fungerade inte. Det blev microgröt. 4-åringen var ordentligt förvånad när vi kom hem och han ville pröva det igen. Då hade elektriker åtgärdat det och det fungerade som det skulle. Jag önskar bara att jag hade filmat hans reaktion när han springer fram till spisen för att slå på lyset.

Idag har vi vu möte med partidistriktet. Det blir bra. Det finns en hel del att rodda i.

Fick besök igår av finaste svärmor och hennes Janne. Är så glad att hon har hittat en så fin man att dela livet med. Det är inte enkelt när man tidigare varit gift i 56 år och så kastar den andra parten in handduken. I detta fall blev svärfar välkomnad till en bättre plats.

På fredag ska vi ha en politisk beredning om skolskjutsar. Vi hade 3 ärenden på nämnden som bordlades av olika skälmen främst för att det saknades konsekvensanalyser för brukare. Politiskt är flera av förslagen inte gångbara heller. Att spara pengar på barn med särskilda behov på det sättet är för mig helt oacceptabelt.

Kommentarer