VM Guld!!!

Grattis Tre kronor och Grattis Sverige!
Vilken prestation. Ni är fantastiskt duktiga.

Det är spännande att höra alla kommentarer efter ett sånt resultat. Förbundskaptenen Per Mårths trodde redan innan turneringen började på Guld och hade det som målbild. Så är en sann ledare. Att ha en målbild, at se det som ännu inte är.

Nästa år är det ett supervalår. Fyra stycken val samma år. Först ut är valet till Europaparlamentet och därefter är det val till Riksdagen, landstinget och kommunen, Då behöver mitt parti Kristdemokraterna anamma Per Mårths inställning och hans målbild. Ett allmänt val är ju nästan som "vm i politik". Det fungerar inte för en ledare att ha en annan målbild än vinst. Varken i idrottsliga sammanhang eller i politiska. Om partiledningen för Kristdemokraterna är nöjda med ett 5% val så kommer det bli så. Vill man nå högre resultat så måste man tänka högre och våga tänka utanför boxen. Själv är jag inte nöjd med ett 5% resultat. Kristdemokratin i Sverige förtjänar ett bättre öde än så.

Många förståsigpåare försöker redan nu att räkna ut Kristdemokraterna som parti. Gör inte det. Vi kan bättre än så. Sverige har ännu inte sett hur ett parti som har så kraftig motvind kan vända det till medvind.

Kommentarer