Att göra en pudel

Idag får landstingsrådet Denise Norström göra en pudel. Hon har gjort direkt olämplia uttalanden om statsministern på sociala medier. 
Hon är direkt olämplig för den roll hon har. Att oreflekterat och ogenomtänkt skriva såsom hon gjorde om en person. Hur oreflekterad och ogenomtänkt är man då när man fattar viktiga politiska beslut? Denise Nordström har mycket att bevisa nu. Mitt förtroende för henne är noll just nu. Det räcker inte med en pudel. Inte när man befinner sig på den politiska nivå slm hon gör. 

Visst kan vi alla göra fel och uttrycka oss olämpligt. Visst har jag också blivit arg och skrivit i affekt. Men Nordström tar drt till en snnan nivå där hon på ett osmakligt sätt ger sig på en person. För statsministern är faktiskt en person. Han är inte enbart en symbol för Sverige och den yttersta politiska ledningen. 

Att i affekt ge sig på en person samt ha en så dålig historiekunskap om hur verkligheten såg ut när Nordströms kompisar regerade. Det är ingenting annat än pinsamt. Jag hoppas att väljarna i Västmanland är kloka nog att välja bort henne nästa val. 


Kommentarer