Att stöta på murar

"Om man stöter på en mur ska man inte vända på ryggen och ge upp. Fundera på hur man klättrar över den, tar sig igenom eller på annat sätt arbeta sig förbi den" 
Citatet kommer från en känd idrottsman som jag inte just nu kommer ihåg namnet på. så är det i livet och även i politiken. Vi möter murar ibland så höga och hårda att man nästan är beredd att ge upp. För en del är dåliga opinionsmätningar en sådan mur. Men vad denna idrottsman gjorde var att han höll fast vid sin plan. Efter ett tag lossnade det och han tog sig förbi muren.
Det kommer alla vi som tror på de Kristdemokratiska idéerna göra. Vi tänker inte låta höga murar av dåliga opinionsundersökningar hindra oss från att hålla fast vid planen. Vi tänker inte ge upp i förtid utan hålla fast vid planen att vinna valet!


Jag tycker ibland att det är pinsamt att vissa tar ut en seger i förskott och vissa räknar bort mitt parti. Absolut ska man tänka positivt och se sig själv som en vinnare men samtidigt måste man vara ödmjuk i att det är väljarna som avgör hur resultatet blir den 25 maj och den 14 september. Kristdemokraterna har slagit ur underläge tidigare. Det är en av paradgrenarna. 


Kommentarer