Spännande helg

Det har varit en helg av valförberedelser. Var till huvudstaden igår (lördag) på en regional kandidatutbildning. Det var över 100 personer med, många nya ansikten vilket var jättekul.
Idag har varit en återhämtningsdag en vilodag. Har en tidigare kollega som brukade påpeka det för mig i tid och otid hur viktigt det var med vilodagen. Han sa alltid "Amanda om nu Gud själv behövde en vilodag vad behöver vi människor inte då?"
Det ligger nog en hel del i det.

Idag slutade OS. Är så imponerad över alla duktiga idrottsmän vi har i vårt land. 15 medaljer är respekt.

Politiskt har senaste veckan varit upp och ned vända världen. Anders Borg gör utspel om skattehöjningar och neddragningar på försvaret. Toppar det med att göra sig impopulär bland studenter och lantbrukare. För studenterna vill Borg dra ned bidragsdelen med 300 kr. I tidningen Land gör han ett utspel där han säger att han inte tror på någon storskalig livsmedelsproduktion i Sverige. I sakfrågan tycker jag att han har fel men oavsett hur man ser på dessa så är det inte speciellt klokt att reta upp väljare under ett valår, inte om man siktar på att bli återvald i alla fall.


Kommentarer