Nattvandrare

I morse klockan 04.00 fick jag en överdos i mys. Två små nattvandrare som ville ligga nära sin mamma. Skämt åsido så kan man aldrig få för mycket av mys och närhet med sina barn. Men lite trött blir man allt av att bli väckt den tiden på dygnet. Som tur är så händer det inte så ofta och om några år är de stora och då blir det inte så mkt av den varan. 

Arbetsdagen inleddes med en frukost hos Lärarförbundet. Det är alltid trevligt att träffa dem och man får alltid med sig matnyttiga saker. Vi hade en bra diskussion om förskolan och skolan. 

Budgetberedningen fortsatte under förmiddagen tillsammans med stadsledningskontoret. 

Under lunchen var partirepresentanter bjudna till SACO. Vi hade en dialog om socialsekreterarnas situation i Västerås. Budskapet från den var tydligt. De vill ha högre lön. 
Socialsekreterarna i Västerås gör ett oerhört värdefullt jobb. De möter väldigt många utmaningar och många trasiga människor. Det är ett svårt jobb som jag har oerhört mycket respekt för. 

Eftermiddagen tillbringades hos mimer på den första träffen med hyresgästföreningen om hyresförhandlingarna inför nästa år. 

Imorgon åker jag till Stockholm på en konferens. Det blir spännande. Kvällen nu ska jag tillbringa med familjen. 

Kommentarer