Dags att uppdatera

Har inte uppdaterat min blogg på över en månad. Men nu har den ett nytt utseende och en ny rubrik.

Förra veckan hade jag förmånen att få dela ut det pedagogiska priset till en duktig förskollärare, Monika Wallin. Det är viktigt att uppmärksamma duktiga medarbetare.

Mer om det kan du läsa i denna artikel från vlt.
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3373956-forskollarare-prisad-for-sitt-arbete


Jag tror att alla människor har behov av att bli sedda och bekräftade. Nu nalkas snart julen och då är det naturligt att visa sin uppskattning för de människor som finns som man tycker extra mycket om.


Här i kommunalrådskorridoren är det rätt tomt inför jul. Många har liksom jag arbetat rätt hårt och passar på att ta det lite lugnare nu inför jul. Det är också viktigt att hitta en bra balans. För politik är ett arbete som aldrig tar slut.
Vi har för övrigt flyttat tillbaka till våra gamla rum efter renoveringen. Men ärligt talat så syns det inte att de har gjort något överhuvudtaget. Men det beror på att det är främst ventilationen som renoverats. Det var välbehövligt för det är ganska dåligt inomhusklimat i stadshuset.

Vi har redan nu påbörjat arbetet med Västerås budget 2017. Det är en bit kvar dit och alla förutsättningar är inte heller helt klara men arbetet tar sin lilla tid och då är det viktigt att vara ute i tid.

Kommentarer