Eu debatt och princesskalas

Tittade på kvällsöppet igår som hade alla etablerade partiers toppkandidater i en debatt. Äntligen handlade det om EU frågor men pinsamt var att gamla politiska rävar satt och pratade i munnen på varandra nästan hela tiden. Förstår de inte hur illa det gör sig i tv då? Ella Bohlin var jätteduktig. Det är inte lätt att delta i en debatt med det sällskapet.
För mycket av tiden ägnades åt det nya lönesystemet för Europaparlamentariker. Jag förstår att man kan bli upprörd över det men det finns ju så många andra viktiga frågor som är ännu mer intressant att debattera. Det var inte så spännande att höra hur de bräcker varandra i hur illa de tycker att lönesystemet är. Jag förstår att de kommer gråta varenda månad de går till banken och kvitterar ut lönen :-).
Bra att de lyfte upp vårdvalsfrågan. Vi skall inte skapa onödiga väntrum för sjuka människor utan se till att alla får den vård de behöver.

Idag är det princesskalas som gäller. Fyller man 5 år så göra man och då är det rosa och princessor som är viktigt. Tvillingbrodern sa när hon provade klänningen "åh Hanna du är en princessa jag älskar dig". Gulligt!

Kommentarer