Viktigare att bekämpa rikedom än fattigdom

För den rödgröna oppositionen är det viktigare att bekämpa rikedom än att bry sig om de som lever i fattigdom och utanförsskap. Sahlin gav ett klart besked idag där hon tydliggjorde att de skall avskaffa avdraget för hushållsnäratjänster. Ett skatteavdrag som har gjort svarta jobb till vita. En reform som har skapat 11000 nya arbeten. En reform som gjort att kvinnor vågat starta och driva framgångsrika företag inom tjänstesektorn. Nu vill Wetterstrand, Sahlin och Ohly bekämpa detta. Det är inte tillräckligt bra jobb. Det är inte tillräckligt fint att städa hemma hos någon. Varför är det finare att städa på Sveavägen 68?
Upp till kamp alla kvinnor! Låt inte den rödgrönaröran få chansen att avskaffa 11000 arbeten.


För många med mig är hemservice ett sätt att få vardagen att gå ihop. Ett sätt att få livspusslet att stämma. Det så kallade RUT avdraget är en av de viktigaste jämställdhetsreformerna. Det är viktigt för kvinnor att få möjlighet att slippa vara dubbelarbetande.

Låt inte Sahlin förstöra ditt livspussel. Låt inte Wetterstrand förstöra möjligheten för kvinnliga företagare inom hemservicen. Låt inte Ohly tvinga tillbaka kvinnorna till dubbelarbete.

Kommentarer