Sveket mot Stockholmarna

Jag är glad att jag har lämnat den tid i mitt liv där mellan 5-10 timmar i veckan handlade om att sitta i bilköer. För det finns mycket trevligare saker att göra med sin tid har jag upptäckt.
Fortfarande är det vardag för Stockholmare att sitta i bilkö var och varannan dag.
Varför blundar oppositionen för den vardagen? Varför vill inte den rödgrönasörjan göra något åt de verkliga vardagsproblemen för Stockholmarna?
En folkomröstning är ett politiskt rävspel och signalerar bara att man inte kan eller vill ta ansvar.

Låt inte Sörjan få chansen att regera varken i Stockholms stadshus eller i Regeringen. Socialdemokraterna har misslyckats förr och de kommer göra det igen. Socialdemokraterna har ingen politik som skapar jobb. De administrerar gäran en massarbetslöshet men de har inte kunskap, vilja eller förmåga att skapa nya arbetstillfällen.

Vem ska betala deras satsningar på fler jobb i den offentliga sektorn? Det blir du och jag som skattebetalarna. I det Socialdemokratiska Sverige är höga skatter ett mål i sig. Att ett högt skattetryck missgynnar företagsamhet är något Socialdemokraterna inte bryr sig om.

Sverige behöver fler entreprenörer, fler människor som vågar starta och driva företag, fler företag som vågar anställa. Företag behöver mer riskkapital, mer investeringskapital för att kunna utvecklas. I det Socialdemokratiska Sverige finns inte det. Där äger staten alla dina pengar och du ska le och se glad ut när du får ut 40 % av din bruttolön eller tvingas betala höga bolagsskatter.

Alliansregeringen har gjort det billigare och kommer göra det billigare att starta och driva företag. Det är det som Sverige behöver. Men en näringsminister som heter Göran Hägglund efter valet kommer det bli ännu mer snurr på hjulen. Fler människor kommer att få arbeten. Fler företag kommer att våga göra investeringar och expandera.

Kommentarer