Hämtat energi

Har tillbringat senaste helgen på Åland för att hämta energi. Det är viktigt att få till andrum så att inte energin tar slut. Har en god vän vars föräldrar är gästfria och har en gård med flera små och stora hus på Åland. Denna helg som vi var där var deras sjöstuga ledig så vi fick möjlighet att bo där. Fantastiskt trevligt och ro för själen.

Möttes av en rubrik från tidningen i fredags."Kd tycker att moderaterna tar för stor plats". Ja men varför ger ni dem det då kan man ju fråga sig. Det är klart att moderaterna är skickliga att utnyttja den plats som ges. Moderater har inte direkt en partikultur av att sitta stilla i båten och ge andra utrymme. Kristdemokraterna är tyvärr för duktiga på det. Vi som faktiskt har den bästa politiken och det bästa resonemanget hur samhällsbygget skall utvecklas i framtiden är i mångt och mycket alldeles för snälla. Personligen tror jag att vi skulle vinna mer opinionsmässing genom att ryta i lite då och då.

Nu är det äntligen klart med skolgång för vår 6-åriga kille. Det skapas en specialverksamhet som blir anpassad för honom och några andra barn. Det tror jag blir jättebra.



Kommentarer