Fullpackad

Helgen har ägnats åt att röja ur vårt hus. Huset är uthyrt från och med nästa vecka. Det är inte klokt hur mcycket saker som man samlar på sig. Ibland önskar jag att jag var mer minimalistiskt lagd. Fast det är lite spännande att röja också. Jag tillhör de som har skrivit dagbok regelbundet genom åren. Idag kom mannen hm med en sådan som han hittat. Ja det är tur att man inte är politiker i Storbritannien om dagböckerna hade kommit i orätta händer. Det är ju så lätt att misstolka saker som skrivs. Det är jätteviktigt när man är politiskt engagerad att man i det offentliga rummet uttrycker sig på ett sådant sätt att det inte ger utrymme för misstolkningar. Ett exempel på det är FPs riksdagsledamot från Västerås som har hamnat i blåsväder senaste  dagarna. Det har uppmärksammats att Folkpartiets etikkommitté har gett honom någon typ av varning.
Han skriver själv att det handlar om oskyldiga förslag om fika, lunch med människor han träffat på en konferens eller är kompis med på Facebook. Problemet är att dessa personer inte har uppfattat honom så.  Såna tillfällen finns inga vinnare.
Ja det är inte alltid lätt...


Idag startade inskolningen på nya förskolan för minstingarna i familjen. Det gick jättebra. Men Lillan som bara är knappt 1,5 år fick hög feber på eftermiddagen så nu blir det några dagar hemma. Jag skulle varit på Barn och Ungdomsnämndens möte imorgon men nu blir det mamma-dottermys istälet. Det är inte helt fel det heller.

KDU hade sitt riksmöte i helgen Stort Grattis till Sara Skyttedal som nyvald förbundsordförande. Jättekul att det blev en tjej igen. Stort tack till Aron Modig som gjort fantastiska år på posten.
Har suttit och skrivit på  min och Hannas B uppsats i statsvetenskap. Vi skriver om Sverigedemokraterna. Kan man utifrån befintliga teorier/forskning säga att Sverigedemokraterna är ett enfrågeparti? Det är spännande att analysera.





Kommentarer