Stockholmsdag

Idag blev en lång dag. Åkte med tåget från Västerås kl 07.10. Mötte en nämndkollega som också är nämndeman och skulle till hovrätten. Han fick resa med första klass medan jag fick trängas med övriga pendlare. Fick en sittplats i alla fall.
Efter ett antal kundmöten var det dags att bege sig hemåt. Hann med tåget som gick till Västerås kl 18.25 från Stockholm. Hemma strax efter 19.30.

Jag vill lägga ned arbetsförmedlingen. Tycker att de har urusel service till oss som är småföretagare. Handläggare som varken svarar på mail eller telefon. De har inte tid med möten. De har inte tid att hjälpa till med rekryteringsträffar. Vad gör de egentligen? En anställd på vår firma har varit arbetslös i två år. När jag ringde dem och frågade om rekryteringsstöd så sa de att hon inte ens var inskriven. Fast hon hade blivit skickad på ett arbetsmarknadsprojekt som heter jobbcentrum. 
Nu vill vi anställa en som står långt ifrån arbetsmarknaden men får inte någon kontakt alls med hans handläggare. Ganska irriterande. 

Vi gick en kvällspromenad idag också. Det är ett skönt sätt att avsluta dagen på. 
Imorgon är det Stockholm som gäller igen fast inte lika sent. 

Kommentarer