Låt barn vara barn

Har haft lite midsommarledigt från bloggandet. Vi har haft det mysigt. En helg går så fort trots att det var 3 dagars ledighet.
Nu är det måndag morgon och på jobbet är kaffemaskinen trasig som vanligt. Det är ett måndagsexemplar som vi har här. Tänker dock inte det låta gå ut över humöret.

Dock blev jag något sur när jag läste tidningen i morse. Dels var det en artikel i aftonbladet där misstänkta pedofiler har kontaktat barn på det populära spelet minecraft. Det är så vidrigt! Låt barn vara barn och få vara det ifred på sina minecraftvärldar. Sjuka störda vuxna som planerar att utsätta barn för övergreppska hålla sig borta. Helt borde de spärras in för jämnan och ska de vistas ute i samhället så borde det vara obligatoriskt med kemisk kastrering. För det handlar om att skydda våra barn. Barn ska inte behöva bli offer för detta sjuka beteende.

Det andra som gjorde att jag slog igen tidningen var en artikel från Moderaterna här i Västerås. Det hör ju till att de ska opponera men måste det vara så gnälligt. Visa lite ansvarstagande istället.  Men det kanske det inte finns förmåga att göra? Det är inte speciellt många konstruktiva förslag i Moderaternas budgetförslag. Deras lösning för att göra sina satsningar är att ta pengar från budgetreserven. En budgetreserv behöver en stad för oförutsedda utgifter vilket alltid uppstår. Det är oansvarigt att inte ha någon.

Kommentarer